Vakantie Turkse Rivièra

Vakantie vieren aan de Turkse Rivièra is één groot feest! Geen wonder, want de vele zonne-uren staan in zomer én winter garant voor heerlijk strandplezier. Aan deze langgerekte kust vindt u gezellige badplaatsen en goede hotels in overvloed. Voor uw vakantie aan de Turkse Rivièra heeft u de keuze uit een breed scala mogelijkheden. Want iedere badplaats heeft zijn eigen charme! Van het grote Antalya met zijn gezellige bazaar tot het door ruige bergen gadegeslagen Kemer: de Turkse Rivièra is een ideale vakantiebestemming.


Voeg iets toe aan uw vakantie en ontdek de Turkse Rivièra

Vanuit alle badplaatsen, van Alanya en Side tot aan Belek, kunt u tijdens uw vakantie leuke excursies boeken om de Turkse Rivièra te verkennen. Van oude Romeinse opgravingen tot aan uitjes naar klaterende watervallen en mooie plekjes om te snorkelen. Of u nu all inclusive heeft geboekt of een appartement, aan de Turkse Rivièra zult u zich tijdens uw vakantie niet vervelen!

Zonvakantie Turkse Rivièra
Luxe Vakantie Turkse Rivièra
All Inclusive Turkse Rivièra
Vakantie Alanya
Vakantie Antalya
Vakantie Belek
Vakantie Kemer
Vakantie Kundu
Vakantie Lara
Vakantie Side

Vakantie Side

Vakantie bestemming Side is overdag één groot historisch openluchtmuseum. ’s Avonds verandert deze plaats uit de oudheid, met z’n hoge stadspoort in een kleine, romantische badplaats. Tussen al die oudheden vindt u tientallen winkeltjes, cafés en restaurantjes in straatjes en steegjes die uitlopen op de bedrijvige haven van vakantieparadijs Side. En natuurlijk vindt u naast interessante archeologische bezienswaardigheden de uitgestrekte, brede zandstranden en een glasheldere zee. Ideaal dus voor de vakantieganger die zijn zonvakantie in Side wil combineren met een stukje cultuur.

Veelzijdige vakantie in Side

Ook als u van actie houdt hoeft u zich tijdens uw vakantie in Side niet te vervelen. U kunt bijvoorbeeld een jeepsafari maken door het interessante binnenland van de Turkse Rivièra waarbij u onderweg door schilderachtige dorpjes komt en kunt genieten van prachtige vergezichten. Voor de echte ‘nachtvlinders’ is er een ruime keuze aan discotheken en clubs en in de vele restaurantjes kunt u genieten van de overheerlijke Turkse keuken. Side biedt u een gevarieerd vakantieaanbod en heet u van harte welkom.

All inclusive Side
Last minute Side
Side vanaf Amsterdam
Side vanaf Eindhoven

Vakantie Lara

Een vakantie in Lara betekent genieten van een mondaine badplaats met een prachtig lang zandstrand waar talloze watersportfaciliteiten zijn. Het heeft de bijnamen ‘The Golden Mile’ en ‘Miami van de Turkse Rivièra’ vanwege de vele luxe All Inclusive hotels die garant staan voor een zorgeloze vakantie. In Lara is ook een gezellig beachpark met winkels, restaurants, terrasjes en bars waar u zich prima kunt vermaken. Op de achtergrond zorgt het groene Taurusgebergte voor een fraai decor. Vlakbij ligt de oude Ottomaanse stad Antalya met zijn historische moskeeën en mooie vissershaven, een aanrader om tijdens uw vakantie in Lara te bezoeken.

Mooie excursies tijdens een vakantie in Lara

Vanuit Lara kunt u in uw vakantie interessante excursies maken. Vlakbij zijn de Düden watervallen die zich met luid geraas naar beneden storten en uniek is dat u er achterlangs kunt lopen! Bezoek ook Perge, een klassiek-Romeinse stad met een bijna intact gebleven marktplein, aquaduct en stadion en u kunt dit goed combineren met Aspendos, dat één van de best bewaarde Romeinse amfitheaters ter wereld heeft. Wat dacht u van een ontspannen dagje op zee op een Turkse gület? Wilt u meer actie tijdens uw vakantie in Lara? Een jeepsafari brengt u door de prachtige groene natuur van het Taurusgebergte met vergezichten, heldere beekjes en pittoreske bergdorpjes. Naast strandplezier genoeg te doen tijdens een vakantie in Lara!

All Inclusive Lara
Last minute Lara
Lara vanaf Amsterdam
Lara vanaf Eindhoven