Traveltroef.nl is een initiatief van het in Gorinchem gevestigde Reisburo Arkelstede, welke lid is van ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds Reisgelden. Zij zijn agent van alle bekende reisorganisaties, zoals Holland International, Oad Reizen, Neckermann, De Jong Intra en Corendon. Wat maakt hen uniek en onderscheidend van andere aanbieders op internet: over alle reizen die online geboekt worden via www.traveltroef.nl bieden zij de klant 5% korting! Je zou wel gek zijn om elders te boeken

meer informatie

U ontvangt op alle door hen aangeboden pakketreizen 5% korting* over de reissom. De korting wordt berekend over de basisreissom. Over toeslagen zoals luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, halfpension, reserverings- en/of dossierkosten, weekendtoeslagen etc. ontvangt u geen korting.

Per boeking berekenen zij eenmalig € 22,50 dossierkosten.

* Voor een aantal reizen kan een afwijkende korting van kracht zijn. U wordt hier vooraf over geïnformeerd. Over losse autohuur en verzekeringen ontvangt u geen korting.

Traveltroef.nl biedt u een volledig en gevarieerd aanbod aan reizen van zorgvuldig geselecteerde reisorganisaties voor stedentrips, autovakanties, wintersportvakanties en vliegvakanties naar Europese en verre bestemmingen.
Traveltroef.nl is een website van Reisburo Arkelstede te Gorinchem. Reisburo Arkelstede is lid van het ANVR (nummer 1953) en SGR (nummer 1265).

Vakantie in Turkije

Turkije heeft allereerst natuurlijk een aantrekkelijk klimaat, in combinatie met fraaie stranden. De Turkse bevolking staat bekend om zijn gastvrijheid, de keuken is verrukkelijk, de kustlijn is prachtig. Daarnaast zijn er overblijfselen van Griekse en Romeinse steden uit de Oudheid, maar ook interessante moskeeën uit de Osmaanse tijd.
Tenslotte zijn er in Turkije veel bijzondere natuurverschijnselen te vinden, zoals de "feeënschoorstenen" (rotsformaties in Cappadocië), diverse watervallen, of de spectaculaire kalkterrassen in Pamukkale (het "katoenen kasteel"). Turkije is een groot land (ongeveer twaalf keer zo groot als België en Nederland samen), maar de meeste toeristen kiezen ervoor om hun vakantie door te brengen langs de Egeïsche-Zeekust (Bodrum, Izmir, Gumbet, Kusadasi, Bitez) en de Middellandse-Zeekust (vooral de "Turkse Rivièra" tussen Kemer en Alanya). Traveltroef.nl heeft voor u de beste lastminutes, aanbiedingen en vakanties naar Turkije op een rij gezet. Er is in Nederland geen aanbieder van vakanties, lastminutes en vakantie aanbiedingen die zo goedkoop is. Vakanties, lastminutes en aanbiedingen naar Turkije boekt u dus met 5% korting bij Traveltroef.nl

meer informatie