Dalyan is van oorsprong een klein vissersdorpje aan de Turkse zuidkust. Het is een leuk kleinschalig plaatsje met diverse winkeltjes en restaurants, allesbehalve massaal. De Dalyan rivier verbindt Dalyan met de Middellandse Zee. Vanuit Dalyan en bijna elke locatie aan de rivier kijkt u uit op de prachtige rotsgraven, uitgehakt in de rotswanden aan de rivier. ’s Avonds zijn de graven verlicht hetgeen een prachtig gezicht is.

Appartementen Villa Duran

Deze appartementen liggen aan de rand van het centrum, met winkels en terrasjes op 150 meter. Het complex beschikt over een tuin met een zwembad en een bar.
Appartement o.b.v. Logies

meer informatieAppartementen Özalp

Deze appartementen liggen 200 meter van de Daylan-rivier met een mooi uitzicht op de vallei. Het complex beschikt over een zwembad met een kinderbad en een snackbar.
Appartement o.b.v. Logies

meer informatieAppartementen en hotel Metin

Dit aparthotel ligt in het centrum van Dalyan, op 50 meter van de rivier. Het beschikt over een tuin met zwembad en apart kinderbad, ontbijtterras op het dak, een bar en een restaurant.
Appartement o.b.v. Logies ontbijt

meer informatieAppartementen Sahin

Dit appartementencomplex ligt aan de rand van het centrum van Dalyan. Het beschikt over een zwembad met een kindergedeelte, Turks bad, sauna, massage en een kinderspeelplaats.
Appartement o.b.v. Logies

meer informatieHotel Keskin

Ruim opgezet hotel in een mooie groene tuin, tegen een achtergrond van de bergen. Vriendelijke service en een gemoedelijke sfeer zorgen ervoor dat u heerlijk tot rust komt in Keskin.
Hotel o.b.v. Halfpension

meer informatieHotel Alla Turca

Dit hotel in Dalyan is absoluut een aanrader! Een zeer verzorgd hotel, gebouwd als een klein dorp aan de rand van het gezellige Dalyan.
Hotel o.b.v. Halfpension

meer informatieHotel Dalyan Resort

Dit 4-sterren hotel ligt aan de Dalyan-rivier, op 500 meter van het centrum van Dalyan. Het beschikt onder andere over een tuin met een ruim zwembad en fitness.
Hotel o.b.v. Halfpension

meer informatie