De Blauwe Cruise

Er zijn vele redenen om te kiezen uit een vakantie drijven. De heerlijkheden van het ding zelf: de bijzondere combinatie van wind en golven en de rust van de zeilen, het gevoel van privacy en zelfvoorziening, de intieme communicatie met de natuur, een van de metgezellen en is een zelfstandige zijn alle verhoogd drijven. Maar er zijn veel plaatsen waar frisse wind, bruisend water en overvloedige zon maken voor de ideale boot. Waarom kiezen Kalkoenen Egeïsche kust? De reden hiervoor is niet zozeer het zeilen zelf, dat immers kan worden genoten in vele plaatsen, maar wat gebeurt er nadat het anker is gedaald: het afgelegen baaien, gezellige dorpjes en spectaculaire historische sites die in overvloed langs de Egeïsche kust en dat doen over water een bezoek aan Turkije iets speciaals.

U verblijft aan boord van gület, een eenvoudig, maar traditioneel gebouwd Turks houten zeiljacht (met motor). Er wordt uitsluitend op de motor gevaren. De lengte van de boot is 18 tot 27 m lengte en biedt ruimte aan ca. 7 tot 8 kleine 2-persoonshutten met eigen douche entoilet. U dient zelf handdoeken mee te nemen. Alle hutten zijn buitenhutten en hebben een klein raampje. Aan dek kunt u genieten van de maaltijden en de zon. De bemanning aan boord is Duits- of Engelssprekend. Een kok zorgt voor ontbijt, lunch en diner. U verblijft op basis van volpension.

Meer informatie over de Blue Cruise

Verlenging Blue Cruise Egeïsche Kust Bodrum

U kunt deze rondreis natuurlijk ook verlenging met een relaxte week in een hotel in Bodrum. U kunt kiezen uit het 4-sterren Hotel Comca Manzara (ontbijt en diner), het 4-sterren Hotel Vera Club TMT (all inclusive), het 3-sterren Hotel Ayaz Aqua (all inclusive), het 5-sterren Hotel La Blanche Resort & Spa (ultra all inclusive), of het 4-sterren Hotel Club Izer Beach (all inclusive).

VideoWat andere mensen van de Blue Cruise vinden.Autohuur | Hostels | Voordelige hotels | Reisgidsen | Hotels | Vliegtickets| Links | Sitemap