DTI Dutch Travel International B.V.: Turkijespecialist met eigen airline en hotelketen.

Dutch Travel International is een dynamische reisorganisatie die in 2003 zijn deuren opende in Nederland. DTI Nederland maakt deel uit van de Kayi Group, een familieconcern die zijn succesverhaal in 1988 is begonnen.

DTI specialiseert zich in het aanbieden van vliegvakanties naar Turkije, met in het bijzonder, de Turkse Zuidkust

Tot deze groep behoort ook de luchtvaartmaatschappij SKY Airlines, deze bestaat uit 7 toestellen de Boeing 737-400 en de 737-800. Hiernaast behoort ook de hotelketen RIVA keten zijn allen 5 sterren hotel, waarvan twee Exclusive hotels zijn. Ook de spraakmakende designhotel ADAM & EVE “ The World Sexiest hotel “ maakt deel uit van de Kayi Group.

DTI Travel biedt een gevarieerd vakantieaanbod, van familievakanties tot vaarvakanties langs de Turkse Kust. U vindt bij DTI Travel een ruim assortiment aan hotels in iedere prijsklasse, aan de Turkse Riviera en de Egeische Kust.

Boek uw Turkije vakantie of lastminute nu nog makkelijker

Boek nu uw Turkije vakantie of lastminute.
Bekijk de reizen naar o.a. Antalya, Side, Alanya, Kemer, Belek, Fethiye, Sarigerme, Dalyan, Marmaris, Bodrum, Didim, Kusadasi, Ozdere, Kas, Kalkan en Istanbul.

GET A TASTE OF THE FORBIDDEN FRUIT

Hotel Adam & Eve - een nieuw, sensueel design hotel in het Turkse Antalya.
En verboden vruchten smaken, zoals u weet, het lekkerst. Hier is alvast een voorproefje…

Hotel Adam & Eve is ontworpen door bekende bouw- en binnenhuisarchitecten.

Het is zijn meest recente proeve van stijlvol minimalisme op grote schaal. Het hotel is gelegen in een bosrijke omgeving met weelderige pijnbomen, een gebied dat bekend staat als de "Tuinen van Belek", zo'n 30 kilometer ter oosten van Antalya, hoofdstad van de gelijknamige provincie.
Het is een streek met uitgestrekte stranden aan de Middellandse Zee terwijl landinwaarts de toppen van het Taurus gebergte voor een indrukwekkende achtergrond zorgen.

U vindt hier alles wat Turkije te bieden heeft. Helder, diepblauw water, volop zon, stralende blauwe luchten en schitterend aangelegde golfterreinen.


meer informatie

Autohuur | Hostels | Voordelige hotels | Reisgidsen | Hotels | Vliegtickets| Links | Sitemap