Deze accommodatie ligt in de schitterende hoek van Turbuku, in de meeste mooie baai van het schiereiland van Bodrum. Maki hotel werd in 2000 gebouwd en sindsdien is de populariteit alleen maar toegenomen. Vakantiegangers die graag in een rustige omgeving verblijven, komen hier aan hun trekken en worden van alle gemakken voorzien. De ruimtes in en om het hotel stralen een gevoel van design uit.

De stranden aan de baai van Türkbükü zijn voor een groot deel verdwenen onder houten vlonders met lounges en hippe barretjes. Hier vindt u de trendy en verwende vakantieganger uit West Europa en Istanbul.

Veel restaurants en bars beschikken over deze sfeervolle vlonders. Langs de kust, tussen hotel en strand, loopt een voetpad, zodat iedere gelegenheid makkelijk bereikbaar is. Dit geeft een zeer gezellige en ongedwongen sfeer. De ambiance rond het Maki hotel is dan ook heel ongedwongen. Door het gezellige voetpad is het er gezellig druk. U kunt hier heerlijk genieten op de comfortabele lounge matrassen aan het water terwijl een DJ de lekkerste relax muziek draait.

Bij het Maki Hotel kunt u naast de faciliteiten direct aan het strand, ook verpozen aan het iets hoger gelegen zwembad.

U kunt flaneren langs alle terrassen, die ’s avonds worden omgetoverd tot restaurant. U verblijft in het Maki Hotel op basis van logies met ontbijt. Het hotel beschikt zelf over een uitstekend Italiaans restaurant en binnen loopafstand vindt u een keur aan goede eet- en trendy uitgaansgelegenheden.

Het Maki Hotel, met 60 kamers en 150 man personeel, richt zich speciaal op service aan de gasten.

Het hotel heeft kamers direct bij het strand en in een bijgebouw, vlak achter het hotel. Het zijn de kamers in dat gebouw, de z.g. Maki kamers, die Corendon Unique Selection aanbeveelt. In Bodrum en omgeving liggen de meeste hotels tegen de heuvels aan. U moet dus een paar trappen op om de kamers te bereiken. Alle “Maki”kamers zijn recent moderne en trendy ingericht die geheel past bij de stijl van dit hotel. De Maki Room is 50 m², de Maki Junior Suite 80 m² en de Maki Senior Suite 120 m². De kamers direct bij de zwembaden en strand zijn minder modern, ook qua inrichting maar stijlvol en liggen vlakbij het strand en het centrale zwembad. De Superior Suite is hierop een uitzondering. Deze suite heeft een groot terras, direct aan zee met uitzicht op zwembad, terras en de pittoreske baai.

Meer informatie bij:

Corendon       
Autohuur | Hostels | Voordelige hotels | Reisgidsen | Hotels | Vliegtickets| Links | Sitemap