Stichting Garantiefonds Reisgelden

SGR − Stichting Garantiefonds Reisgelden

Deze garantie van de SGR houdt in dat u als consument uw vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Als de overeenkomst ook het vervoer omvat, en als u al op de plaats van bestemming bent, wordt er ook voor uw terugreis gezorgd. Kijk voor meer informatie op www.sgr.nl

ANVR

ANVR - Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen

Alle op deze website genoemde reisorganisaties zijn aangesloten bij de ANVR en voor hen gelden de ANVR-Reisvoorwaarden, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. De ANVR hanteert strenge normen voor de kwaliteit van reizen en voor de informatie daarover. Op de website van het ANVR, www.anvr.nl, kunt u onder ´onderwerpen - overzicht´ de ANVR-brochure downloaden. Naast de Reisvoorwaarden vindt u in deze brochure ook de ANVR-Boekingsvoorwaarden, de voorwaarden van de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de voorwaarden van het Calamiteitenfonds en andere nuttige informatie.

Stichting Calamiteitenfonds Reizen

Stichting Calamiteitenfonds Reizen

De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als consument (een deel van) uw reissom terugkrijgt als de reis als gevolg van een calamiteit niet, of niet volledig kan worden uitgevoerd en dat u de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien als gevolg van een calamiteit de reis moet worden aangepast of u vervroegd moet repatriëren.

De kosten voor deelname aan het calamiteitenfonds bedragen € 2,50 per boeking. Download voor meer informatie de ANVR-brochure (www.anvr.nl, onder ´onderwerpen - overzicht´). Hierin vindt u onder andere de volledige garantieregeling van het Calamiteitenfonds. Kijk voor meer informatie ook op www.calamiteitenfonds.nl.

Thuiswinkel waarborg

Thuiswinkel waarborg

Het Thuiswinkel Waarborgis hét door de Consumentenbond ondersteunde keurmerk voor consumenten die producten en/of diensten kopen via catalogus, internet, post, televisie, etc. De Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, kortweg Thuiswinkel.org, is de branchevereniging van bedrijven die het Thuiswinkel Waarborg voeren en die het keurmerk bewaakt. De leden van de branchevereniging werken volgens de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg. Deze gedragsregels verwijzen naar Europese en Nederlandse wet-, regelgeving en richtlijnen, bindende algemene voorwaarden en adequate geschillenbeslechting.

Autohuur | Hostels | Voordelige hotels | Reisgidsen | Hotels | Vliegtickets| Links | Sitemap