Kleine badplaats, met een zeer klein, eenvoudig centrum en voornamelijk lage witte bebouwing. Het ligt aan een ruime baai met aan de noordrand een haventje en aan de zuidoostrand enkele kleine grind/kiezelstranden.

Stranden

Het Torba-strand is een grofzandstrand. De zeebodem is tevens bedekt met keien en stenen en loopt vrij snel af. Het strand ligt naast het haventje. Er bevinden zich enkele trapjes om in het water te komen. Het Cohiba-strand is een populair strand in deze omgeving. Het strand is minder geschikt voor kinderen omdat de zeebodem vrij snel afloopt. Het strand ligt tussen het Torba-strand en het Yazici strand in. De faciliteiten op dit strand zijn ruim voldoende. Er zijn hangmatten ligbedden, parasols, bijzettafels, douches en zitjes.


Eetgelegenheden

Er zijn een aantal kleine, eenvoudige restaurantjes met een internationale kaart in en rond het centrum. Alle gelegenheden hebben een terras en vaak tevens een barfunctie.


Winkelen

Er zijn ongeveer 15 winkels in deze badplaats en er is 2 keer per week een deels overdekte markt in het centrum.


Uitgaan

Er zijn een aantal uitgaansmogelijkheden in deze badplaats. Er is één grote discotheek en verder zijn er een aantal discobars. De gelegenheden liggen allemaal in accommodaties maar zijn ook toegankelijk voor niet-gasten.


Sport & Ontspanning

Er zijn voldoende sport- en ontspanningmogelijkheden in deze badplaats. In de omgeving vind je een tennisbaan en diverse duikscholen. Ook kun je windsurfen in Torba, er zijn 6 verhuurpunten te vinden. Overige sport- en ontspanningsmogelijkheden zijn o.a. bananariding, jetski’s, kano’s, parasailing, ringoriding, waterfietsen, waterscooters, waterski’s en een volleybalnet.

Autohuur | Hostels | Voordelige hotels | Reisgidsen | Hotels | Vliegtickets| Links | Sitemap